Pregnant ke niii

Upt dip n tell pernah menipu takkk??? Aduhhh anak sulung baru 4 bulan 😭😭😭😭 apa patut saya buat

Pregnant ke niii
56 Balas

Allahu, saya dah lalui bulan lepas anak 4bulan jugak. Tapi alhamdulillah negative. Saya tahu apa perasaan awak. Sabar tau and kuat. Apa pun orang cakap ingat tuhan bagi ni mesti bersebab. Stay strong mommy 🤍

jgn dgr komen suruh gugur.tu rezeki dr Allah.Allah yakin awk mampu.klau awk tolak akan dtg Blum tentu Allah bg rezeki anak lg.silap2 sorg je anak awk nt mcm kak Sy.nak rancg sgt.skrg anak 1 je umur 20a.apa2 tahniah awk

fikir baik2. rezeki Allah bagi awal.. jangan ikut kata orang suruh gugurkan... sayang sangat ada anak ni.. bukan semua org senang nak ada anak.. ada orang siap keluar duit puluh ribu untuk ivf dptkan anak

firstly, shift mindset. syukur selalu. rezeki tu inshaAllah. then plan ahead, bincang dengan husband arrangement lepas ni mcm mana. then start folic acid & call KK untuk buka buku pink. tahniah 🩷

Thniah sis. sy plk nk mgndung lg smpai sy stop prancanggg sekali je ccuk depo msa ank 1bln dlu😂ank sbelum ni dh 10bln,tp belum rezeki lg nk pregnant. huhu. smoga next sy dpt girl lh trs iucd lh

maaf..bkn pertanyaan sinis ya..tapi serius nak tahu..🙏mommy² yg tiba² prgnnt lagi sdgkan baby yg ada baru 3-4bln ni,, korang dah bersama suami masa dlm tempoh berpantang lagi ke mcm mana ek ?

2w ago

hbis je nifas, trs go .😌

Pregnant tu awk..kalau awk xmerancang n dpt lg baby dh nk bt mcmne kn.slh diri sendiri..tp kalau awk dh merancang tp lekat juga tu maknanya mmg Allah nk bg.pape pn tahniah atas rezeki ank

hahahahahaha....comel je..tapi dri skrg sis kena kuatkan mental fizikal ye..sebab ni badan kita..kita yg carry hari2 baby tu..misi akan bebel,tapi sekejap je.tahan jela dulu..enjoy K!..

Upt tu biasanya tak suka menipu sis😂 takpe la sis.. rezeki. Mana la tahu anak tu lahir comel dan membahagiakan kedua ibubapanya nanti. Besar nanti jadi anak soleh@solehah

saya Anak no 2 bru 7 Bulan mengandung lgi Anak no3 sya terima je rezeki Allah NK bgi skarang dh 17w Alhamdulillah doc nurse tk marah pn cuma dia suruh jarak jauh sikit lepas ni