Loya & muntah tiap malam

Hari2 asal malam , mesti rasa loya & muntah takda selera nak makan. Normal ke 😞😞 dah 12 weeks dah

4 Balas

normal awak..saya kalau muntah or loya mkn buah2 or minum air sunquick, nasi sy mkn skali je sehari lunch sbb tkda slera tu pn sikit sgt mkn..mlm saya just mkn roti & buah mcm tu..saya pn dh 12 weeks🥰

normal sy muntah tak tentu masa huhu backup buah kasi hilangkan loya tu

normal