Due date 12/5/24

Dah nak dekat due date tapi baby taknak keluar lagi..Tanda2 pun takde langsung😌🤣

8 Balas

ank prtama normal,Sy mkn nenas & air soda. anak kdua induce last2 emergency czer. serah diri,lansung xada tanda, exercise smpai lah hari serah diri. sy try lansung tak makan nnas 😆 sekarang sy preggy ank ktiga, edd 15/5, 2hari lepas sy hantam nenas ranum sbiji sndri makan. kelmarin sy start rasa contraction manja2. harini kuat sikit,tanda keputihan dari wrna cair skarang dah coklet2 sikit. contraction pn stiap 15minit dtg. ni tunggu pecah ketuban ja ni d rumah baru dtg hospital, hospital dkat. risau pegi Awal2 nti kena induce, trauma czer 🥶lagipun sy masi ada lebih kurang seminggu lg. janji Sy pantau tanda2 keluar kaler apa.