NORMAL KE ANAK TAK MENERAP

Anak 4 bulan nk masuk 5 bulan tapi pusing tak boleh apa tak boleh baru gitu je 🙃

4 Balas

Normal. Tummy time je selalu. Follow your child’s pace. Slow tak semestinya merisaukan and kalau cepat meniarap skrg tak menjamin pun masa depan dia mcm mana sis. Keep on remind urself that baru awk boleh tenang. Melainkan dah lebih fasa yg di standardize kkm baru awk boleh la nak start risau k. Kalau nurse diam tak bising maknanya masih normal

normal .. ajar je dia slow2 bykkan dia tummy time . anak saya 6bulan bru pro pusing meniarap . slow2 takpe .. janji kita sama2 train dia ..

Normal sis.. Anak saya masuk 8 bulan baru boleh meniarap sendiri n guling sendiri

normal la tu.