Normal ke tak normal

Normal ke tak baby 5 bulan tak boleh menerap lagi? Biasanya baby boleh menerap usia berapa bulan ya? #babyfirst

1 Balas

progress nya tak tentu puan..sebab stiap perkembangan ank adalah berbeza..ada anknya cpt. ada anknye lmbt..depend pd bby mcmne..jika ank tak meniarap juga cuba puan buat tummy time utk bby .. atau ajar dia cara tuk balikkan badan tuk meniarap..in shaa Allah dia pasti blh. mg dpmudahkan segalanya..aamiin.. #TAPSupermoms