Stretchmarks

Salam smua . Boleh suggest tak lotion stretchmarks yg best utk preggy mom . Tq ☺️

2 Balas

Saya suka pakai Palmer. Lepas bersalin saya pakai Mama's Choice pulak. Dua2 ni best. BTW, strecthmark ni genetic tau. Don't put so much pressure on how to get rid of it. Just enjoy your pregnancy journey. Strecthmark ni tak boleh hilang, cuma akan pudar je jika konsisten pakai lotion/buttercream/serum. Nak hilangkan secara total via laser treatment.

boleh pakai jenis ni.memg ada mahal sikit, tapi berkesan