Lotion Stretchmarks

Hi, nak tanya minggu keberapa ye yang sesuai untuk bakal mommy sapu lotion utk elak stretchmarks di perut? #firsttimemom

2 Balas

Lagi elok pakai sebelum wujudnya strecth marks tu. Saya 16w dah pakai dah. Pastu kalau ada beli nipple cream tu seeloknya pakai 3 bulan sebelum bersalin ya. Bukan pakai waktu baby dah menyusu dan rasa sakit. Awal2 lagi dah kena sapu kat aerola tu

9mo ago

Oh kalau yang tu saya tak pastilah pula. Biasa sapu cream aje. Tapi kalau nak try boleh beli. Ikut pada baby juga boleh hisap ke tak. Takut dia tak selesa pula nak menghisap bila ada benda tu

Saya guna masa 2nd trimister. Nak guna lg awal pun boleh