Saje meluah haha

Sedihnye tengok anak 7 bulan masih pakai pampers saiz s tape masih rapat lagi 😿 saye cube untuk terime anak saye tak boleh debab macam orang lain. Tapi sedih. Kbye

12 Balas

BMI baby tak normal ke?

8mo ago

ank sy 2 thun 1 bln..bru 8 kg sis...huhuhu...graf mmg duk kat merah je dr lahir...tp ank aktif buas sgt kalah bdk bdn besar...ank pun jarang sakit jarang demam...syukur dh rse wlupun berat xcantik...janji die mkn mnum susu ok...ank sy pkai pempers pants saiz S brand molfix..sblum ni gune pants brand huggies tp selalu bocor kt peha..sbb peha ank kecik...yg brand molfix die kecik sikit dkt peha tu jd xbocor...

janji sihat

8mo ago

Alhamdulillah