SET BERPANTANG

Hai . Korang yang dah pernah berpantang . korang guna set pantang brand apa ye 😁 . boleh share tak set apa yang best dan mudah , kalau boleh set 44hari lah . maklum lah pantang sorang . sekarang ni saya tengah tengok brand ummiAlya & aurainner Ada yang pernah try x ? kalau dapat yang jenis cream lagi oky , xpayah nak buat guna herba dia tu .

2 Balas

Kalau saya campur2 jenama sebab tak semua benda pakai kalau beli yang set. Param, pilis, tapel - Sari Ayu Sabun pantang ummialya Bengkung 2 tali Bengkung zap Barut afiat Uncang akar kayu afiat

2d ago

uncang akar kayu afiat tu untuk apa ya?

sy pkai ummialya. beli set sabun pantang, krim pilis dgn losyen saja.