Set pantang

Hai mamy.. Nak tnya,ada ke yg pernah guna set pantang NR yg nii? Pil phytonatal tuu ok ke dgn teh herba? Yg pernah cuba,boleh share x. Plan nak amik set berpantang yg ni..

Set pantang
1 Balas

saya guna set NR ni sis.. phytonatal mmg sgt2 mmbntu bila kita nak mmbuang lepas bersalin.. tak risau nak membuang... saya mnum malam selepas 2 hari bersalin.. esok nya dah bole mmbuang mcm biasa.. yg teh herba sgt2 mmbntu and milk booster.. teh herba tu akan buat kita rasa berpeluh ja.. dia akan buang lebihan air dlm bdan.. tak rugi guna set ni :)

4y ago

yekee sis?? sebb ramai recommend kan amik NR.. Ni 1st time nak guna. Tq atas feedback yee sis 😊