scan 9 minggu tak nmpk apa apa

hr ni sy ada appt di kk untuk kali kedua tpi scan masih tak nmpk pape😭😭😭 sape ada mcm sy sekarg?? bantu saya#firstmom #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

scan 9 minggu tak nmpk apa apa
21 Balas

hi sis,td sya scan dgn pkar bby sya ada nmpk .. tp dctr ckp bby sya kmgkinan 8mnggu

7mo ago

alhamdulilh jaga bby nk diri ya awak

try scan dkt swasta ..inshaallah nmpk ..sbb kdg2 KK ni xbrape nk bagus sngt .

7mo ago

insyallah awak, terima kasih tau🥹

Try klinik swasta yg ada tvs dgn scan biasa…mesin dorg canggih sikit..

7mo ago

ok awak, tp sy test upt td negative dan dr kata sy ada pcos

Allahu.. doktor kata apa awak? syak ektopik ke? ada scan TVS?

7mo ago

aminnnn 🤲🤲terma kasih awak, awak pun semoga murh rezeki❤️❤️

Xpa tunggu nnty beby besar sikit ok laa. jgn fikir apa2 ..

7mo ago

ok awak ❤️

maaf tanya, macam mana awk dpt 9week sedangkan upt negatif?

7mo ago

ok awak, ada cepat letih, mgntuk, pert rs cram2 mcm tu, selera mkn tinggi🥹

Sebelum ni upt positif ke.. mcm mna tau sis pregnant?

7mo ago

insyallah aminn🤲🤲

saya takot macam NIE la Sye 11 minggu baru scan...

7mo ago

insyallah awak , xde pape berlaku mesti awak pregnnt dah 🥹mcm sy dh th xpregnt sebb buat ujian darah beta hcg

tunggu 2 minggu lg..selalunya awal² x nampak lg

7mo ago

xde awak. sy g kk je tp 28/11 ni sy ada jmp pakar di hospital melaka untuk pcos ni, doa kan sy tau

xperna scan dkt klinik swasta?

7mo ago

tak awak, ni 1st time sy scan 🥹🥹🥹