pilih kasih

dlm app ni memang pilih kasih ke??? saya tanya soalan sorang pun takde jawabkan🥲🥲org2 lain tanya soalan berdesut yang jawab.. kita tanya sebab kadang2 tak tahu.. tak pasti.. tp sorang puntakde yang jawabkan.. memang betul2 pilih kasih ni😅

8 Balas

Kdg bukan pilih kasih.. kdg time kt post tu pun memainkan peranan.. kdg kt mmg free tp org lain x.. pastu soalan tu pun kena tgk gak.. kdg da ramai yg post soalan yg sama.. kdg2 hari2 soalan yg sama kuar dr parents yg blainan.. hihi.. jgn terasa2 ye sis, itu normal

sama la sis . Sy pun Pernah Tanya 3 atau 4kali soalan..X org Akan jawab . lepas 1 minggu I padam semua.. I fedup ..tapi Kalau Sy Tengo org lain Tny soalan.i mesti jawab jer. Sebap tlng 1 sama lain

ok..kbetulan post sis lalu kt sni..sis nk tnya soalan apa tu ya? jgn mcmtu sis..kdg soalan sis xkena pd masa kot..maklumla harini byk jemputan kenduri,jd org xperasan😅

Takde istilah camtu kot sis, sy kdg ada juga post tanpa nama tp ada je org reply. Tp klu soalan common bleh je tengok kat similar post..

Sy biasa gak taip soalan tp sblm post sy tgok dulu similar questions sblm2 ni. kadang dah jumpa jwpn x jadi nak post soalan dah🤭

u nk tanya soalan apa? if yg common, u blh search soalan2 yg similar. klu tak ada u blh tanya.

betul tu kata kawan2 yg lain..kadang kita x perasan pun lagi la kita kadg jarang bukak apps

Soalan apa sis? Masuk la dlm group due march 2024 telegram meriah dlm tu

9mo ago

Apa nma group tu sis nk join hehe