Lambat period

Hi, saya nak tanya. Kalau lepas gugur sebulan yang lepas then bulan berikutnya memang period akan lambat atau macam mana ya? Terima kasih pada yg sudi jawab soalan saya 🥰#ingintahu

2 Balas

cuba cek upt sis. kot2 lah ada rezeki awal. sbb sy pernah keguguran, then x sempat period berikutnya dah mengandung lagi alhamdulillah.

3y ago

Ooo yekee ? Nanti lagi 2 minggu saya check. Sebab hari tu dah check tp -ve .. Thanks sis 😇

Ya. Normal. Tpi sis kena cek upt jgk mna tau rezeki dtg awal. Sbab ada jgk yg xsempat period dah prgnant blik

3y ago

Nanti lagi 2 minggu saya akan check upt semula. Sbb hari tu check tp -ve ..thanks sis 😇