Overdue 41weeks

Ada tak yang macam saya due 1/9 tapi nurse bagi 1 weeks lagi untuk serah diri 🥹

4 Balas

sya due lgi sehari..1/9 ni.tapi xdk tanda ii lagi nk bersalin..nurse dh bg tarikh serah diri 7/9 ni...harap ii baby maw keluar laa secepat yg mungkin🥲risau dh ni.kalau overdue hari ii kena ulang alik kk utk check jantung baby😌

9mo ago

dah sis selamat bersalin 2/9.heheh alhamdulillah

ada je awk. sy salah sorg nya. 40w xde rasa nk bsalin, kbetulan ada checkup kk. terus dpt surat serah diri. so esoknya smpai tarikh serah diri kena dtg kk utk check jantung bby.

samalh sy.pg ni bru ada kuar tanda drh cmpr lendir xpi xde contration.klu 1/9 ni x bersalin jgk.8/9 kena srh diri kt hsptl

kalau kena serah diri kita trus masuk labour room atau cmne?... dokter bagi ubat ka?

10mo ago

Kene induce untuk bantu buka bukaan