overdue

Tarikh bersalin 1/9 tp sampai sekarang takde tanda2 lagi. Doc suruh serah diri 7/9 ☹️. Mommies ade tak yang pengalaman macam sy n please share tips utk cepatkan jalan. Risau sangat ?

2 Balas

Bersalin baby boy betul² due date.. Doc ckp klau x bsalin due date kna check in katil hspital... **banyakkan berdoa kpd ALLAH.Semoga di permudahkan semuanya **bercakap dgn baby..mtk tlg mama dan papa supaya kluar ikut due date.. Xsbr tggu baby kluar

due kita sama la😌1/9 jugak .7/9 dh dpt tarikh serah diri kalau xberanak jugak..adui makin risau ya xdk turun tanda ii lagi😭semoga dipermudahkan segala urusan kita🤲❤️