Pregnant lagi

Siapa kat sini anak baru 1 tahun lebih tapi dah mengandung lagi? 🙋🏻‍♀️#bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

6 Balas

sy haritu keguguran bulan 3. time tu baby sy baru setahun 7 bulan. alhmdulillah. time admit doktor nurse semua baik2. time discaj doktor tanya sy mmg nak tmbh anak ke? sy cakap ye. dia kata ok lepas ni puan rest kasi ok mentl fizikal then makan acid folic. doktor ckp lemah lembut je. nurse kt kk pon sama. lagi semngat sy nak pregnant lagi.

10mo ago

Syukur sangat bila dikelilingi org yg positif, walaupun mengandung jarak dkat agak meletihkan tpi dpt moral support dri org sekeliling tu rsa lega sangat

Anak sya hujung bulan ne baru nak masuk 1 tahun dah lekat smula 😅 klau nak kira dari last period sya dah nak masuk 6week..

10mo ago

Alhamdulillah, rezeki sis.. takpe sis Allah bgi rezeki bturut².. org lain nk ank belum ada rezeki tapi sis syukur sgt²

🖐️ Anak sya 1 thun 9 bulan. Bulan 11 ni genap 2 tahun, skrg sya tgh mgundung anak no 3

10mo ago

alhamdulillah rezeki sis

Rezeki awk lah tu…sy belum merasa lagi lepas gugur tahun lepas..

10mo ago

Semoga sis dikurniakan zuriat dlm masa tdekat, Aamiin

saya anak baru 5 bulan tapi sekarang tgh hamil 2 bulan. 😅

10mo ago

MasyaAllah, rezeki tu sis.. dah buka buku pink ke sis?

Merancang kehamilan

10mo ago

@tanpa nama kenapa pulak nk percaya kt perancang? kita percaya pada Allah, Kun Fayakun