Sleep training

Hi ibu ibu, baby saya 2 bulan 15 hari . Dia tidur paling lambat pukul 1.30 pagi 😭😭😭 ada tak cara nak bagi dia tidur awal ? Ibu dia yang tak tahan ngantuk nak tunggu dia tidur 😵‍💫😵‍💫#pleasehelp #firstbaby #ingintahu

12 Balas

Bby 2 bulan x boleh nak adapt dengan suasana siang malam , sis gelapkan lampu ontime cth 7.30 dh gelap bedungkan bby pastu susukan zikir atau shushing , bby saya pun macam tu juga mula2 pastikan bby ada jadual tidur yang sama setiap hari

11mo ago

3 bulan mcm rilek sikit la malam dia tdo lama , cuma biasalah dalam seminggu mesti ada cranky day dia