Boleh ke makan boot noodles?

16 minggu 6 hari mengidam nak makan boot noodles. Boleh ke? Takut nak makan. 😨

4 Balas

Boat noodle rasa smua mmg cook kan.. takde raw. Knpa Takut pula? Saya masa kandungan 3 bulan mkan je sushi tp sushi jenis bukan raw la and mkan wasabi. Makan je ape nak mkan janji bukan raw/halfcook.

Tapi org tua2 cakap tak elok awal2 ni sebab mostly jenis2 theng ni kuah dia pakai cuka, wallahualam

hahaha awak punya ngidam sama gn saya. tapi sy tk dpt pon mkn sbb cwgn dia byk dh ttup😥

takut kenapa? kalau tak ada yg half cooked, okay je