Berendam Air Panas Ulu Legong

Mommies.. Sy baru 7w+...tadi hubby ajak g berendam air panas di ulu legong.. ? Boleh ke x ye.. Sbb haritu ada terbaca, sauna xboleh utk ibu hamil. Same goes to berendam air panas x? Kan dua2 panas tuuu... ??? Need help

1 Balas

Yes, betul.. Berendam air panas, sauna tak boleh ketika mengandung.. Bahaya boleh kacau development baby dlm perut.. Klau mandi air panas yg shower tu takpe, tu pun jgn lama2.. Or air panas main2 dkt kaki ke.. Tp jgn dkt perut, kesian dkt baby..

5y ago

Tq dear ❤️