ท้องผูก หลังคลอด 12วัน คือเราไม่ได้ถ่ายหนักหลายวันเกือบ1 อาทิตย์วันนี้ ถ่ายหนักเจ็บมาก

คือเราเผลอเบ่งอุจจาระแรงจนเลือดออกเยอะมาก เต็มโถเลย อันตรายไหม ตอนนี้รู้สึกเจ็บหน้าท้องมากเลย...#ท้องแรกคะ #ขอบคุณสำหรับคำตอบค่ะ #คุณแม่ๆช่วยแนะนำหน่อยค่ะ #ขอคำแนะนำหน่อยค่ะ #ขอบคุณล่วงหน้านะคะ

2 Balas

jika ms membuang najis berdarah banyak .better puan pergi jumpa doc n chck..nk2 pula puan br lepas bersalin kan.. mcm kalau najis keras sgt...puan boleh mintak husben cri ubat tuk lembutkn najis..ada tu ubat jnis makan...ada tu ubat jenis insert dkt tmpt mmbuang .mcm sy dlu bersalin czer sy guna ubat cecair yg insert dkt tmpt mmbuang tu nama nya enema .mg dpmudahkan segalanya amiin

cek klinik