edd .dua date

due date saya 5/5 .doktor kata 2 minggu lgi tapi belum ada tanda2 nak besalin 😔skrang sdh 36 week #ingintahu

edd .dua dateGIF
27 Balas

edd sy 8/5 tpi bdan tgh sgtsgt tkselesaaa rsa mcm nk dekat je ni tpi sy tktau nk bezakn ade contraction ke tk hmm

1y ago

kita sma sis edd 8/5.. tp smlm pkul 3 tbangun sakit pinggang..baby aktif sgt, kdg mengeras..sampai subuh x boleh tido..jm4.30 macam tu ada rasa sakit dekat vagina tp sekejap dh stop

sy due date 14/4 .. kalau belum ada keluar tanda 13/4 ni sy kena serah diri ... kuatkan semangat ya sis 💪🏻 ..

1y ago

tulaa byk bt exercise juga skrg .. tp tk sakit2 😢

Sy 8/5..skrg nk tdo pn dah tak selesa..semoga dipermudahkan segala urusan ya🤲🏻

1y ago

sama la yunk.. sy pun 36w. due 8/5 . Dr gtaw mgkin awal smggu dari edd . skrg kerap jgk Rasa sakit mcm sggugut. cuma 5-10mins pastu dia hilang. pastu esoknya plak Rasa.. tdow x slesa dah. sampai tapak kaki tangan smua sakit ,nak pijak sakit. tapak tangan nak genggam pun sakit,nk buka habis sakit. moga dpermudahkan urusan bersalin ibu2 smua 🤲🏻 moga baby kua dgn mudah .

Nnty dia nk keluar tu dia keluar jugak . Sy pun dah 37w takdak tanda lagi . Sy edd 29/4

1y ago

Ouhh alhamdulillah sis . Selamat berpantang 🫰

Ramai Bulan 5 ya. Tak sabar bila dh hujung² ni. Berat bwk bdn, Tak sabar nk bau baby jugak.

https://youtube.com/shorts/HRkw5vWphiM?feature=share Boleh try nie.. Semoga dipermudahkan

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya... jgn stress2 k..with big hug❤️

1y ago

puan jgn mcmtu k... kalau rs tak ok...just luahkan je .kalau xde kwn tuk luah...just update status dkt wall puan di akaun TAP ni pun xpe..nnti kita akan bls msj puan.... jgn sesekali fikir tentang bunuh diri tw..puan just think benda yang baik2 shaja... try cari hobi yang puan suka dan minat dan boleh buat puan happy... kena cri cycle yang positive juga..utk bg puan terus bersemangat...u can do it sis..aja2 fightimmmm✊🏻✊🏻🔥🔥🔥🔥

Post reply imageGIF

klu dua minggu lgi bru 38+ .40/52 bru due date btul btul.

sya due 27/4 skg lendir kerap kluar,sakit2 ngilu kat belakang..

1y ago

moga dipermudahkan urusan kita bersalin sis..sya anak 1,2 38 week beranak sudah,takut limpas due pula ini kali.

sy 40 weeks pon xde tanda2 nk bersalin . last2 czer 😅