Teran kuat

Hi mommy. Kalau kita sembelit. Teran berak kuat kuat ada effect pada baby tak? 😂

5 Balas

better jgn teran kuat sgt sis. saya sejak puasa ni perut berangin and sembelit. bila teran berak kuat sikit dah berdarah. doc suggest minun air and makan buah banyak2

Jgn teran kuat2 sgt. Follow the flow je. Muscle teran berak dgn teran bayi adalah muscle yg sama, hati2 ya

awak jangan teran.. dulu pun Sye teran.. tapi sekrng Sye biar dye nak keluar baru teran 😂

jgn teran kuat sngat tkut rahim pun ikut push baby😓

Better jangan teran kuat sangat. Perlahan2 jee teran .