38Weeks Today! due 13/3

Siapa ada pengalaman mcmne? ne second baby, anak first pn mcm ne juga sblm ne. 😂 comel gila😅

38Weeks Today! due 13/3
10 Balas

Saya masa pregnant anak first (3tahun lepas) kaki saya bengkak mcm ni juga. Pregnant kali ni tak sgt, bengkak sikit2 je. Saya pun 38weeks dah ni

kaki sya pun mcm ni sis..besar gila hahha..tp tak bngkak...cuma jadi bsr.. rmai tgur..pmbawaan org bilang hehehe

sy due 7/3.. start 38w baru tiba2 kaki bengkak. sebelum nie tak penah. agaknya dah nak dekat bersalin kot..

sama sis bengkak smpai selipar tak muat dah 🤣🤣 tgn pun ikut bengkak juga ni

Saya pon dh start bengkak. Tp kjp surut balik... dgn tgn2 rasa bengkak

Mcm ni kira dh nak bersalin ke? Kaki sy biasa je. Padahal due lagi 11 hari

1y ago

sama la sis

mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Sama due dengan saya lah . 13/3/2023

saya baru ja habis bengkak, due10/3

thank you🥰