SUSU IBU MENGANDUNG

Hai semua . Boleh suggest tak susu ibu mengandung yg okey dan bagus ? Tq semua 🥰

9 Balas

susu banyak pilihan. ibu boleh cuba yg tester dulu. pergi ke web susu berkenaan mohon submit tester. try minum yg mana sesuai. sebab ada ibu yg alahan susu semasa mengandung. Jika saya saya sesuai Anmum dan Enfamama

Nurse suggest kt sy utk minum fresh milk, tak galakkan susu tepung yg bancuh2 tu sbb majority tinggi gula. sy minum susu farm fresh

Sye minum susu kambing lazz tapi nurse kk suggest utk minum susu lembu so skrg dah tukar fresh milk farmfresh je

Saya masa mengandung nie minum susu dutch lady fullcream je..tu pun nurse yang suggest kan😁

kalau sis xboleh minum susu, boleh beli pil kalsium dekat farmasi.. pon ok jugak😊

sy mnum fenleaf @ everyday fmly je.hehehhe.nurse ckp ok.boleh.klu anmum gula tggi.

i minum frisomum

Anmum

similiac