Susu Tepung

Hai bakal2 mommy semua🥰..anyone blh suggest x susu tepung apa yg sesuai n bagus untuk ibu mengandung?? Tanpa gula tambahan..#firstbaby #pleasehelp

12 Balas

sya minum susu wildan .. minum anmum smpi habis juga pastu tukar (takut baby besar sebb kandungan gula dalam tu) susu wildan dah habis minum pula susu rizqi (saja tukar selera) HB 10 naik 11.3 sejak minum susu wildan (kandungan gula guna gula nano)

2y ago

nice sharing,tq☺️

sya minum susu wildan, minum anmum smpi habis juga pastu tukar (takut baby besar) susu wildan dah habis minum pula susu rizqi (saja tukar selera) HB 10 naik 11.3 sejak minum susu wildan (kandungan gula guna gula nano)

Saya minum susu kambing wildan. Kakak ipar saya suggested. Anak dia tak kena jaundice dan boleh elak gdm. Susu anmum katanya boleh kena gdm

Doc tak suggest minum susu apa2 sebab nanti baby boleh obesiti .jadi saya tak minum pon

mama premium utk yg pregant sis..terbaik semua khasiat ada.

Anlene! Calcium content paling banyak antara susu lain

enfamama , x manis

saya minum annum 😅

2y ago

ikut atas orang juga kot sis kalau sepanjang dia pregnant ada masalah kencing manis better janganlah minum , sebab anak pertama saya memang amal annum dari first trimester - third lahir2 je 2.44kg ☺️ ..

SUSU kambing DKE

2y ago

Saya beli kat lazada. Saya memang alah dgn gula tambahan n susu lembu. Tu yg memang cari yg pure. Hehe.

Susu anmum

2y ago

susu anmun sedap...try la