Susu Yang Okey Untuk Ibu Mengandung ?!

Hi momies , boleh share/suggest susu apa yang bagus utk ibu hamil ?! #firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Balas

kene try juga awak..tgk mana yg awak boleh minum..sesetengah akan rasa hanyir bila minum susu pregnant ni..macam sy.anak2 sebelum ni ok minum susu pregnant..skang pregnant no4 beli susu yg sama sy minum dlu , hanyir rasa..tak boleh telan langsung..last2 sy minum susu dutch lady kotak n ferneleaf full cream tu..

Sy boleh minum fresh milk je.. sy minum farm fresh. Kadang blend dgn pisang, kadang kurma. Tapi banyaknya minum kosong je

sy minum susu enfamama

Saya mnum enfamama

karihome mama