Ingin tahu

Hye saya nak tnya mmg di awal kehamilan akan rasa x sedap kt kawasan perut ke🥺#ingintahu #firstbaby

11 Balas

ye memg x selesa sis rse kembung ad nk pakai underwear pun x selesa bra ap semua nanti msuk semester ke 3 lagi lah x selesa megiring x kne terslh cara bngun sakit

2y ago

amin2 sis mkn mknan berkhasiat tu penting jngn mkn manis sngt pedas2 pun klu boleh elak dlu awl ngdum sbb tkt pedih ulu hati

ye normal, dlm apps ni ada bgtau.. awak pg tekan yang simbol mama pregnant tu, lpstu skrol kat bwh2 😄😄

ya betul.. akan rasa tak selesa.. nyeri²..sakit² sket..tibe² pedih lps makan ke.. macamtu la lebih kurang..

of course la sis. ada nyawa baru dalam perut. bdn bnyak berubah untuk preparation besarkan janin

ye normal..sy pn perut selalu cramp..mcm senak je rasa..pastu tdow pn perut xselesa

mmng x sedap kdng sesak nafas kdng skit pinggang keram lh

memang akan rasa mcm tu sis..simptom kehamilan ada mcm2..

ye , normal sis

Ye sis mmg mcm tu.

Ya betul.