Bersama suami

Kalau bersama lepas 44 hari.. Sakit x.. Macam trauma pun ada kalau fikir 😣😖#seriusnanya #ingintahu #firstmom

14 Balas

ikut ketersediaan awk je sis .. klau rasa tak ready tak payah la. just bantu je si suami tu puaskan napsu dia, ada byk cara asalkan tak langgar hukum. tapi klau suami yg prihatin, jarang la dia lapaq nak paksa bini puas napsu dia awai2 mcm tu

2y ago

yee betul suami mesti kenaa faham ..suruh dia jaga anak dlu hahaha