Baby tidak berak 10hari, baby 4 bln dan fully breastfeeding

kekerapan berak biasanya seminggu sekali… tp sekarang dah 10hari belum berak… keadaan baby skrg normal, menyusu spt biasa dan perut xkembung… kentut bau busuk 😂… adakah keadaan ini normal dan jika ya, berapa lamakah limit utk seseorang bayi xberak? Bila saya wajar refer pakar kesihatan? Terima kasih.#bantusharing #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

sudah boleh lawat doktor sis

1y ago

bru ja klinik tu hri cucuk 4bln, nurse suru mumy mkn betik ja