Baby tidak berak 10hari, baby 4 bln dan fully breastfeeding

kekerapan berak biasanya seminggu sekali… tp sekarang dah 10hari belum berak… keadaan baby skrg normal, menyusu spt biasa dan perut xkembung… kentut bau busuk 😂… adakah keadaan ini normal dan jika ya, berapa lamakah limit utk seseorang bayi xberak? Bila saya wajar refer pakar kesihatan? Terima kasih.#bantusharing #firstmom #pleasehelp #firstbaby

3 Balas

Lama sangat tu mommy. Better bawa jumpa doktor.

1y ago

tq respon, bru ja pegi klinik tp nurse suru mkn betik ja .

dah lebih 1 minggu perlu jumpa doktor

1y ago

ada jg bgtau nurse baby dah lma xberak ,misi tu suru mumy mkn betik ja ..

sudah boleh lawat doktor sis

1y ago

bru ja klinik tu hri cucuk 4bln, nurse suru mumy mkn betik ja