37week cirit birit

Saya sakit perut dan cirit birit mungkin akibat tersalah makan..belum ada tanda² nak bersalin..agak² bayi dlm kandungan sakit perut jugak tak..kan dia pun makan apa yg saya makan..

2 Balas

cume de artikel yg bole sy share pd sis...sbb sis berada di trimester...da nak bersalin kan... so kena alert cirit birit sis ni sbb salah makan ke...sbb da nak bersalin... klau sis xberapa pasti...n Masih cirit birit ag ...sis bole jmpe doc tuk dptkan consult doc k...Sy doakan smoga sis dipermudahkan urusan 🤲 https://my.theasianparent.com/cirit-birit-tanda-bersalin

hi sis...Selamat pagi 😊mcm mana keadaan sis pg ni? Masih cirit birit ke da berkurangan? em kalau sis still cirit birit ag...n kalau sis rase dehydrate...better sis g klinik tuk dptkan rawatan sbb sbb bile sis cirit birit msti sis xselera nk mkn... Cian sis n bb dlm perut... ok😊