Jika cirit birit boleh makan ubat sakit perut tak ketika #24week

Jika cirit birit boleh makan ubat sakit perut tak ketika pregnant. #24w eek

7 Balas

eh jgn mkn ubat tanpa pengetahuan doc sis ..kalau taknak mkn ubat , makan je buah yang keras ..mcm jambu batu ..

Try isap janggut suami,,.. Insyaallah berkenan.. Tips dri ustaz ashar idrus

makan jambu batu, selalu masa kecik tk ada ubat cirit kene suruh mkn jmbu batu.

Wajib tanya dr. Sbb ada ubat bahaya utk baby.

Rujuk dctor.. x semua ubat blh mkn

Boleh makan probiotic CNI tu

rujuk doc sis