HB masih low

Ada ke ibu² dri first day buka buku smpai ke third trimester Hb tak naik²🥲🥲🥲 boleh jd ke smpi nk terberanak Hb x comei🥲🥲sedih tiap kali jmpa misi kne bebel asyik low saja..

4 Balas

time saya dah 33w baru hb naik 11.1. before tu mmg bawah 11 je. teruskan je jaga makan InshaAllah nnt ok la tu

2y ago

risau, ni kalau tak naik² lg dlm msa 2minggu ni kene cucuk 🥲🥲🥲.. skrg dh 30w. lain check semua cantik HB ja xprnah nk dpt comei..