Berat normal baby

Sy preggy 33wks & berat baby dah 2.1kg.Normal ke tu mommies?Sbb doc xde ckp apa² 🥴 Dah smpai umah smlam bru check paper scan yg doc kepilkan kat buku 😅 Seram pulak baby terlebih berat.Tp sy xde kencing manis #firstbaby

5 Balas

saya pon 33w berat baby 2.33 😵 saya risau juga dr bising.. pdhal chkck up 2 mggu lalu berat baby baru 1.9.. hmm dr scan ckp semua ok.. sya kena bebel sebab hb naik 1 ja.. saya tlupa/tqk fokus la dr suruh makan maltofer berapa biji.. Die minta beli kat luar.. saya cek dalam buku dr palang ||| \ |||.. mana la saya tau mksudnya kena makan 3 biji 😌... dr bagi seminggu lagi tengok hb..😶