Sakit urat ketika berjalan

Hi. Ni kandungan pertama sy. Sudah lebih 2 minggu sakit di bahagian pinggul. Mula² sakit hanya bila berjalan. Tapi skrg makin sakit,bila membongkok pon sakit. Kalau sakit dtg bila berjalan auto stop. Kaki pon dh terasa cramp bila sakit dkt pinggul tu dtg. Adakah nie perkara normal. Klu normal blh share tips utk hilangkan atau kurangkan rasa sakit#firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Bagi ay normal sbb kandungan membesar. jaga postur dgn betul dan senam sesuai kehamilan.

normal