Tumpang tanya

Hai moms, ada x dkat sini yg kena kencing kotor mase pregnant ? Mcm mna ye mom’s menanganinya ? #bantu_info_ya #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Hi. Pernah kena. Kena minum air kosong banyak dan try minum air barli tanpa gula. Sebenarnya nak elok bila time pregnant kena memang makan masa sebab saya kena tu sampai demam²

2y ago

Oh barli tanpa gula, terkejut jugak semalam ada kena, sblom ni appt xde pulak kena.. tu risau sikit, btw tq moms

Cam saya bfre ni gi jumpa doc and doc bagi ubat. Kena habiskan dlm masa seminggu tu. Alhamdulillah kencing tk kotor dah

2y ago

Okay puan, tq