positive covid19

ibu2 semua smlm sy ada update sy demam cek covid kit -ve. Harini saya cek +ve😩 buat sndri kt umah..sy dan anak sy 1y 3m pn +ve..Sy pregnant 6bulan mcm mane ye nak buat saya buntu..bole ke pergi kk dengan keadaaan +ve? CAC pn kene pergi ke? sy symptom batuk,selsema n demam..lagi satu anak sy yg sulung bf kdg2 buat sy xlarat dan sakit pinggang..huhu dah mcm cara saya buat utk stopkan bf..tp tak berjaya..ibu2 ada tips x? sy betul2 risau keadaan sy dan anak sy..😔😔#pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Jika simptom di tahap Cat2a kebawah tak perlu ke CAC. Cat2b keatas baru pergi ke CAC. Boleh pantau saje dari rumah dan jgn lupa jawab soalan penilaian di apps mysejahtera setiap pagi dan petang ☺️

2y ago

ok sis tq yee..☺️