Tambah berattttt

normal ka preggy 6 bulan tambah sampai 14kg😂 dari 56kg jadi 70kg😱😱😱😱😱

2 Balas

believe or not before preg dulu 27kg paling berat. pinggang 23 tu pun makan banyak setiap hari. masa mengandung nak dekat 60kg😆 lepas bersalin 40kg takleh turun dah😭

2y ago

seriousssss. dulu before preg baju semua kena tempah, seluar pun. sebab pinggang kecik sangat. lah ni sebeban kena buang, dah tak muat. nak derma pun kemain payah nak jumpa saiz org camtu😂 bagi kat bebudak je kang

sy 9bulan ni dah 20kg naik sis😂😂😂😂😂 btabah laa nk turunkan balik lepas branak nanti