Biasa kalo stiap kali p kd @ kk, perlu buat apa je ? Sb sy baru first time buat buku pink semalam. Then trus jumpa dr.

Next week, kene jmpa dr pulak. Kat kd suh p 2 minggu lg. Dr kk suh p next week 😅#firstbaby

1 Balas

kalau ada appointment dengan dr, kena pi jumpa dr dahulu.. nnti dah settel baru pi kd pula.. biasa kalau kd, cek air kencing, darah kat jari , berat badan, tekanan darah..yang perlu pi ke kk jika ada masalah sahaja..mcm berat tiba tiba naik banyak.. tekanan darah rendah atau tinggin sangat ke...doktor kk akan cek dan pantau ..