12week scan tak nampak

Sedih sgt Hati ni, dh masuk 12week scan kat kkia Masih belum nampak janin😭😭😭, Allah sy Rasa tak kuat sgt,sy X bgth suami pun sbb X sanggup rasanya nk cite kat dia..sy TTC 4tahun 2x gugur tahun 2018&2020...Masih ada harapan ke untuk sy😭,sy juga seorang PCOS &sy gemuk...lusa sy kena refer o&g harap2 la nampak...Mohon doa Dari semua🤲🤲,ada sape2 pengalaman MCM sy X? #firstbaby Update 14oct2021 Saya dh keguguran harini di hospital Shah alam..sampai hospital tiba2 heavy bleeding semoga doakan sy dapat zuriat secepat mungkin...salam takziah anak syurga mummy🦋..Kita jumpa disyurga nt ye

8 Balas

You pcos, cycle period tetap ke? Maybe boleh jadi jgk sbb cycle tak tetap, kandungan boleh jadi awal lg ke mcm tu. takpe, pcos doesn’t necessarily means takleh pregnant. Doa byk2, semoga baik2 ye awak. Dah okay sgt, you’re referred to o&g. I know byk bermain dekat pikiran you but be positive okay.

3y ago

cycle period ada 29 ada 38,ni Kira x regular la Kan?I tahu pcos a few months ago sebelum pregnant..tq awk doakan sy ye

saya pun tgh sedih sangat ni😢😢.saya jumpa doktor arini scan kantung kosong blum nampak janin,kena tunggu lagi 2 minggu dtg scan..kandungan 11minggu 3hari tapi kantung 7minggu 5hari...tak terkata rasanya😔😔😔

3y ago

@HH ok faham👍,terima kasih awk lega sikit dengar penjelasan kawan2

Tahniah sis. Sy pun. 11week. Xnmpk lgi. Doktor suh dtg lg lepas 2week. stress sgt. Tpi nurse ckp kecik lgi tu x nmpk. Doa yg baik2 je. Baca surah maryam. Alhamdulillah. Trpjuk hti

3y ago

terima kasih awk, alhamdulillah

Scan dr atas je ke? Takde scan TVS? Takut usia kandungan lebih muda dr kiraan period, nnt cuba scan TVS, pergi klinik swasta je

3y ago

kk scan atas je diaorg ckp tkt missed miscarriage

Baru lagi kot sis. InsyaAllah ada. Mcm sy pcos period irregular. Kl ikut lmp nk dh 14w++. Tp bila scan baru 12w.

3y ago

12week dh nampak janin ke sis?,mcm sy sekarang ni x nampak lg

Kuatkan semangat sis. Yakin dgn kuasa Tuhan ye. Semoga diberikan rrzeki anak utk sis 😊

3y ago

Allahumma amin🤲🏻🤲🏻 saye pun dulu ttc 2 tahun. Saye faham perasaan tu. Jadi kita byk serah diri dgn kasih syg Tuhan. Kita dah usaha kan. Sekarang berserah dgn Dia je💖💖 semoga diberi kekuatan utk awak 💖💖🤲🏻

klau awk xtenang duk pk je, pg je swasta scan dr bawah.. jgn tggu kk je

3y ago

In Shaa Allah nt esok ke swasta

Saya 10 week dah nmpk baby

3y ago

Tu la sis risau Hati ni,doktor kata takut wrong date sbb sy PCOS,doktor kata perut sy tebal susah nak tgk