Morning sickness

Salam dan selamat malam..selalunya berapa week baru habis morning sickness 😭😭😭😭😭

7 Balas

saya anak pertama morning sickness sampai 8bulan, terliur makan sedap² dah masuk mulut muntah balik ,seksa rasanya nak makan pun susah, trauma rasanya nak mengandung lepas 3tahun ni mengandung kedua awal trimesterjer ada morning sickness lepastu sekarang dh trimester ketiga takde dh.

sabar ye sis..semoga dipermudahkan. saya masa anak 1st sampai bersalin alahan. anak ke2 12minggu dah hilang alahan. sekarang pregnant anak ke3 16minggu baru berkurang alahan tapi belum hilang sepenuhnya lagi. dah boleh makan nasi la.

Ni tk tentu, ada yg habis first trimester terus tk ada alahan. Ada yg sampai 2nd trimester berterusan, ada yg sampai bersalin hadap morning sickness.

3y ago

mkn apa pon x boleh..😭

sy smpai 17w baru boleh mkn nasi. kadang ada org xlama. ada org smpai 5 bulan shj . bgantung jugk pd org sis .

Saya sampai 16minggu sis...setiap org xsama. Moga bertabah ye and enjoy the moments🌻

Ikut org sis..ada org trimester kedua da xde alahan ada sampai bersalin😅

sy alahan sampai 37w..😅