ѕч hαmíl 26w 1 d

ѕч вlєєdíng ѕmlm jαtuh kt вílík αír..tєrduduk tєruѕ.ѕαkít вσntσt ѕαmpαí ѕkg.lєpαѕ tu tєruѕ p hσѕp.ввч dαh 2jαm х вєrgєrαk..cєk jαntung ѕlσw jє..dσc ѕcαn lg pg ní..ѕч nk tnчα..вσlєh kαh вєrurut kwѕn pínggαng dαn kєвwαh..hrp ввч rєѕpσnlαh hαrí ní #semogabbybumpibusihatselalu

1 Balas

patut nya sis tanya doktor..tapi kalau setakat urut pinggang,belakang,paha xda masalah pun..jgn urut tapak kaki dan perut..tips dari tukang urut✌️