Tips naik kan Hb rendah?

Hi mommies² dalam ni, nak tanya makanan ap yg bgus untuk naik kan Hb rendah Ya? 😊 & Boleh tak amalkan lazz susu kambing smasa mngdung ne? #firstbaby #bantusharing #pleasehelp 🥰

7 Balas

sy hb menurun slama 6 mggu ulang alik klinik stiap 2 mggu. drp 12 ke 8.9. mkn hati ayam n sup daging hmpir stiap hari slama 2mgu n mkn iberet bserta air sunquik 1 cwn..berpantang kafien,kuning tlur n junkfood.trus dpt blk hb 12

Kalau nk naik HB tu senang je sis.. cuba beli jus MAMARIAM confirm naik hb tu.. sbb sy pn mmg rendah gak.. bila amal minum dia Alhamdulilah la dpt la HB 12.5.. tryla sis minum jus tu..😊

jambu batu Bayam merah kerang hati bykkn mkn sayur hijau boleh je amalkn susu lazz

Week ke 36 sy mkn kapsul minyak kelapa dara..dr hb 12.5 bulan lepas naik ke 14.4..

iberet mkn sebiji shri ... 1 jam sblm mkn @ 2 jam slps mkn

saya makan ubat lipofer je. terus hb cantik

susu farm fresh

3y ago

owh susu farm fresh boleh naik hb eh