Puasa di 5week

Hi mommies. Sy 5week pregnant. Boleh ke bpuasa kalu rasa perut lapar lapar gitu?😅 mcm nk bunyi bunyi gitu😅 btw ni ank fst🥰 thankyou. #ingintahu #1stimemom #seriusnanya

26 Balas

Kalau boleh jgn puasa sebab awal lgi kesian kt baby

Sya 18 weeks doc tak bagi puasa sebb alahan teruk☺️

better elakkan berpuasa , baby baru nak membesar tu

sis da scan ke? sy belum nampak kantung lagi

3y ago

Dah awak. Tk nampak kantung jgk. Fst tu sy g scan kt swasta, tk nampak kantung. Tp check upt positive. Tk puas hati, g check upt kt kk alang alang nk buat buku pink. Pun positive, alhamdulillah. Isnin ni nk repeat scan kt kk, inshaAllah. Moga ank kita baik baik🥰

jangan puase la sis kalau mctu baik buka je..

3y ago

Hehe baik sis. Thankyou sis🥰

Sebaiknya tak berpuasa sis