Baby buah Kundur kecil

Assalamualaikum ibu2 Semua ni hari.baby Rubiah saiznya mcm buah kundur kecil.😃 Ibu2 semua share ya saiz baby ibu2😘

1 Balas

Waalaikumussalam, saya dah lama bersalin. Anak dah 1 tahun 6 bulan 🤭🤭 Anak saya tinggi. Nurse cakap berat badan dia melebihi berat sepatutnya untuk baby umur macam dia. Tapi di sebabkan dia tinggi, bmi dia normal. Bukan obess 😂😂. Bmikan dikira dengan berat dan tinggi. Jadi, tak tau nak terangkan baby saya ni saiz mcm mana 🤭😁 #TAPsupermoms #TAPactiveusers