39 minggu

asalamualaikum semua,, slmt pagii.. kmk nak nanyak ngan dh berpengelaman,, ☺️ mun sakit dibah perut ngan kangkang skli? normal ka? atau ya tanda tanda nak beranak, terkadang mngeras, kmk dri tngh smlm rsaa cmya, rsaa segugutt ,, xnyenyak nak tdoo... kmk ada kluar coklat juak. kmk rsau sbnar nya, tolongg yg berpengalamn beri pendapat.. trimaa kasihh 😊💝

2 Balas

Dah tanda nk bersalin tu keluar coklat. Sy dulu mcm tu jgk. Dh boleh pergi hospital check bukaan.

4y ago

sya dri pagi tdii skit sis. smpai skrg. sllu skitt.

Itu salah satu tanda nak bersalin bila keluar tanda warna coklat

4y ago

Ya, baik ke hospital,