kurang susu

Anak kmk kurang menyusu 2 @3 hari tok..13/8 cun nya 4 bulan..kenak oww..??tok anak first ya kmk x tauk..bingung kmk tgok nya kurang susu..nya lebih kerap hisap puting kosong jak..dlokok x berpa nya mok isap puting ow..anak kmk x minum susu badan..nya minum susu botol jak..

2 Balas

Nya ari marek pande demam ari marek..tpi ari marek jak..kak mkn ubat xda gik nya demam marek..

4y ago

Mun diekotkan kmk beri puting ya time kmk gik molah susu jak..supaya nya x nangis..slpas beri susu kmk x beri gik..nya pun xmok juak hisap puting mun nya dah kenyang susu dolok..pande 2 3 hari tok..nya mok hisap puting..

O tedahhh.. Cuba ktk kurgkn berik puting kosg ya.. Netauk sbb ya kali nya xmok nusu..