SUSU FORMULA

Anyone had tried susu fm Dumex Mamex cherish tak? Boleh bagi review? Thankyou ??

24 Balas

mamex cherish review daripada saya, sebelum nak bagi anak susu atau perkenalkan susu formula, selalu amalkan langkah berjaga-jaga, iaitu ikut arahan yang pada tin susu. Kali ke-2 dia menyusu, ibu kena kurangkan sedikit kuantiti susu formula untuk mengelakkan dia sembelit. Alhamdulillah, dalam masa 4 hari ini si comel tidak meneran. Ibu berdoa agar dia serasi dengan susu formula ini.