SUSU FORMULA

Anyone had tried susu fm Dumex Mamex cherish tak? Boleh bagi review? Thankyou ??

24 Balas

Sebelum bertukar ke Dumex Mamex Cherish banyak juga susu formula yang saya cuba untuk baby antaranya Anmum, S 26 dan Duth Baby. Sayangnya semua susu tersebut ada aje yang tak berapa nak kena dengan baby...dah kenyang tak boleh nak beyak...dah beyak tapi tak kenyang pula...haishhh. review mamex cherish alhamdulillah sangat lega. sebab anak selalu kenyang n makin gemok