SUSU FORMULA

Anyone had tried susu fm Dumex Mamex cherish tak? Boleh bagi review? Thankyou ??

24 Balas

Dumex mamex cherish review yang saya baca dekat google, Ia mengandungi campuran Sakkarida Oligo membantu meningkatkan sistem kesihatan usus dalam bayi. Si manja yang mempunyai masalah penghadaman dalam usus amatlah disyorkan untuk mencuba susu ini bagi merawat masalah usus yang mereka hadapi. Di samping itu, ia juga selamat diminum dan tidak memberikan apa-apa kesan negatif kepada bayi